mandag 10. januar 2011

"Hannah og hennes søstre" Ons 19/1 kl 19

Du skal få møte de tre søstrene Holly, Lee og Hannah.

Vi starter vårprogrammet med en New Yorksk komedie som er en brilliant konklusjon av det beste fra auteuren Woody Allen ( f 1935). 40 film har han regissert!
Hannah (Mia Farrow) er den eldste av dem, hengiven hustru, kjærlig mor og vellykket skuespillerinne og, ikke minst, lojal støttespiller for sine orkesløse yngre søstre Lee (Barbara Hershey) og Holly (Dianne West). Hannahs posisjon som emosjonell ryggrad i sin familie utfordres nådesløst og hun oppdager at hun er like fortapt som alle andre og hun tvinger seg til et valg. I andre roller møter vi Michael Caine, Carrie Fisher, Max von Sydow og naturligvis Allen himself som er like mye foran som bak kameran, som vanlig.

"Hannah og hennes søstre" vant tre Oscars, er fra 1986, 1 tim 40 min, norsk tekst.
Logg på Allens blogg http://woodyallen.com/ og finn ut av hva han driver med om dagen.

Vi regner med at Du så den for 25 år siden og gjerne vil se den igjen, en varm og sjarmerende entree til vårens fantastiske program.
Ta med en venn!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi ble 16 som fikk studert Allens lette og charmige film om en Brooklynsk storfamilies kjærlighetsbesvær.
Farrow, Caine og Hershey lyste i sin roller. Tone bjød på hjemmelaget bløtekake og Runar visste vems kjelken var. Det het Rosebud og var symbolen for Charles Foster Kanes forlorede lykke i "Citizen Kane". Brüll.